Tjäna pengar online 2021 – 5 tips

Om du vill tjäna pengar hemifrån 2021 kan det vara dags att se på möjligheter att tjäna pengar online. På nätet finns det gott om tillfällen och du behöver inte ta en lång utbildning för att tjäna en hacka på nätets olika möjligheter.

Här är 5 tips till dig som vill börja tjäna pengar online 2021. Om det redan har blivit 2022 eller 2023 när du läser detta ska du veta att chansen är god att samma tips kommer att fungera…

  1. Börja blogga

Bloggare finns det många av men som tur är tycker folk om att ha flera bloggar att besöka dagligen. Det som kommer att avgöra om din blogg blir populär är vad du skriver om. Ditt liv är en bra källa så länge som du tycker att det är okej att dela det med andra.

Det finns got om bloggare som inte alls var kända då de började skriva på sin egen sajt. Med bloggen kom kändisskapet och till slut kunde dessa människor leva på sitt bloggande med många sponsorer och andra intressanta projekt som kom i kölvattnet av bloggen.

  1. Sälj bilder

Om du tycker om att ta bilder kan du sälja dem. Det går att ladda upp på tjänster som Pixabay där folk får använda bilderna gratis. Du kanske ändå får pengar från folk som tycker att det är fint att ge dig en slant för dina fina bilder.

Om du är riktigt bra på att ta bilder kan du sälja den för mer pengar på tjänster som iStock. Men då ska du verkligen ha professionella bilder att erbjuda.

  1. Frilansa som videoartist

Gör videos åt företag via tjänster som Fiverr. Det är ganska vanligt att företag behöver videos. Det kan vara enklare tecknade videos som förklara ett koncept eller kanske en inspelning med dig där du låtsas vara en presentatör.

Här kan du se hur du kan göra video för Fiverr:

  1. Ta enkäter

Det går också att få betalt för att ta enkäter. Det här kommer du inte att tjäna mycket på. Kanske någon hundralapp per vecka. Det är alltså något du gör mest för att det är kul.

  1. Tjäna pengar online på affiliate marketing

Om du har en hemsida, Youtube-kanal eller annan portal online där du får besökare kan du tjäna pengar med affiliate marketing. Det går ut på att du tipsar om produkter och tjänster. När folk köper det du tipsat om får du en del av pengarna. Det här kan du bli rik på om du är duktig!